Sala de premsa

El conseller Baltasar inaugura demà les noves instal·lacions de la planta de tractament d'aigua de l'Ampolla

query_builder   1 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baltasar inaugura demà les noves instal·lacions de la planta de tractament d'aigua de l'Ampolla

El sistema de filtració de carbó actiu millorarà la qualitat de l'aigua i neutralitzarà qualsevol possible episodi de contaminació del riu
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, visitarà demà dissabte, 2 de febrer, les instal·lacions del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) a l’Ampolla (Baix Ebre) per inaugurar el sistema de filtració de carbó actiu que millorarà la qualitat de l’aigua i neutralitzarà qualsevol possible episodi de contaminació del riu.
 
A l’acte hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Manel Hernández, l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Sancho i el president del Consorci d’Aigües de Tarragona, Daniel Pi.
Durant la visita s’informarà de la posada en marxa de l’ampliació del dipòsit d’aigua crua que permetrà tenir una reserva i garantia de subministrament de 12 hores.
L’acte començarà a les 11 hores i aproximadament a les 12 hores està prevista l’atenció als mitjans de comunicació.

11:00|.Planta de tractament d'aigua potable de l'Ampolla (carretera Nacional 340 km 1.094). L'Ampolla|Ampolla (El Baix Ebre)

Inauguració de la planta de filtres de carbó actiu i de l’ampliació del dipòsit d’aigua crua del CAT