Sala de premsa

La consellera Munté participa en la Festa de Sant Antoni Abat a Sant Feliu de Codines

· La portaveu del Govern atendrà els mitjans de comunicació a les 12h a la plaça Josep Umbert Ventura

query_builder   15 gener 2016 14:57

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Munté participa en la Festa de Sant Antoni Abat a Sant Feliu de Codines

· La portaveu del Govern atendrà els mitjans de comunicació a les 12h a la plaça Josep Umbert Ventura

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, participarà diumenge, 17 de gener, a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental) a la Festa de Sant Antoni Abat. Munté té previst arribar a les 12 hores a la plaça Josep Umbert Ventura on farà una atenció als mitjans de comunicació just abans de l’inici de la tradicional benedicció de cavalleries, tractors i altres animals.

Després de la passejada en comitiva i de la dansa de Sant Antoni Abat, la portaveu del Govern participarà en l’acte de lliurament d’obsequis als dansaires on farà un breu parlament i descobrirà una escultura d’homenatge a la Dansa de Sant Antoni.

La jornada de Sant Antoni Abat, festa major d’hivern del municipi

A Sant Feliu de Codines, existeix documentació que data de la celebració d’aquesta festa des del 1728. Actualment, el dia de Sant Antoni Abat és la festa major d’hivern del municipi. De la jornada, destaca la cavalcada dels Tres Tombs amb carruatges que competeixen entre ells per veure quin és el més ben engalanat i el més original.  Els actes matinals acaben amb la tradicional Dansa de Sant Antoni, la música de la qual ha estat arranjada pel mestre santfeliuenc, Isidre Corderas.

12:00|La consellera Munté participa en la Festa de Sant Antoni Abat a Sant Feliu de Codines.Plaça Josep Umbert Ventura |Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, participarà a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental) a la Festa de Sant Antoni Abat. Munté té previst arribar a les 12 hores a la plaça Josep Umbert Ventura on farà una atenció als mitjans de comunicació just abans de l’inici de la tradicional benedicció de cavalleries, tractors i altres animals.