Sala de premsa

Roda de premsa de la Consellera de Treball, Mar Serna, per presentar un conjunt d'accions formatives i de serveis de suport adreçat a les persones aturades

query_builder   19 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa de la Consellera de Treball, Mar Serna, per presentar un conjunt d'accions formatives i de serveis de suport adreçat a les persones aturades

Posteriorment, a partir de les 13:15 hores, la consellera Serna i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, inauguraran una Oficina de Treball de la Generalitat (C/Sepúlveda 156. Barcelona)
Demà, DIMECRES 20 DE FEBRER a les 12:15 hores, a la seu del Departament de Treball (C/ Sepúlveda 148-150. Barcelona), la consellera de Treball, Mar Serna, i el director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, presentaran en roda de premsa un conjunt d’accions formatives i de serveis de suport adreçat a les persones en situació d’atur.
 
Posteriorment, a partir de les 13:15, la consellera de Treball, Mar Serna, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el director del SOC, Joan Josep Berbel, inauguraran la nova Oficina de Treball de la Generalitat (C/ Sepúlveda 156. Barcelona).
 
L’acte d’inauguració de l’Oficina de Treball de la Generalitat és obert als mitjans de comunicació

12:15|.Departament de Treball (c. Sepúlveda 148-150)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, i el director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, presentaran en roda de premsa un conjunt d'accions formatives i de serveis de suport a les persones aturades.