Sala de premsa

La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, presenta les estades "L'estiu és teu!" 2008

query_builder   20 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, presenta les estades "L'estiu és teu!" 2008

El programa ofereix estades de vacances per a infants i joves en les modalitats d'idiomes, esportives, informàtica i música, entre altres
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presentaran el proper dijous en roda de premsa “L’estiu és teu!” 2008. Aquest programa, que arriba a la catorzena edició, ofereix estades a infants i joves durant les vacances d’estiu de diferents modalitats: idiomes, multiesportives, esportives, combinat d’idiomes i multiesportives, informàtica i música.
 
D’altra banda, en finalitzar la roda de premsa, es durà a terme l’acte de sorteig públic de les 11.755 places que enguany ofereix el programa “Vacances en Família”, que organitza el Departament d’Acció Social i Ciutadania a través de la Secretaria de Joventut. El sorteig es farà mitjançant l’extracció de boles del bombo de Loto Catalunya, i el número que surti a l’atzar serà el de referència per a l’adjudicació de les places.

12:00|.Secretaria de Joventut (c.de Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà el programa "L'estiu és teu!" 2008. A l'acte també hi assistiran el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta.