Sala de premsa

El secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presenta el balanç d'actuacions dels Bombers al 2007

query_builder   20 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presenta el balanç d'actuacions dels Bombers al 2007

Demà, a les 11.00 h. al parc de bombers de Lleida i a les 16.00h a Igualada
Demà, dijous 21 de febrer, el secretari general del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, farà balanç dels serveis que els Bombers de la Generalitat van fer al llarg de l’any 2007. Boada valorarà l’estadística d’actuacions tot aprofitant la visita d’obres que farà demà als parcs de bombers de Lleida (Segrià) i d’Igualada (Anoia).
 
La jornada començarà a les 11.00 hores, moment en què Boada visitarà els treballs de construcció de la nova seu de la Regió d’Emergències de Lleida així com les del parc de Bombers de la ciutat. En acabar la visita, cap a les 11.45 hores, el secretari general i la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau,  presentaran el balanç d’actuacions dels Bombers de la Generalitat en roda de premsa al mateix parc de Bombers de Lleida.
 
A la tarda, a les 16.00 hores, el secretari anirà a Igualada, on també s’estan fent obres de reforma i ampliació del parc de bombers i atendrà als mitjans cap a les 16.30 hores.
 
A Lleida, Boada i Lanau, també estaran acompanyats per la regidora de Mobilitat, Via Pública i Seguretat de l’Ajuntament de Lleida, Sara Mestres;  el director de serveis territorials del departament a Lleida, Pere Blasco i la cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Mercè López, entre altres autoritats.
 
Les obres a la Regió i al parc de bombers de Lleida, amb un pressupost de 5.161.600,26 euros, van començar el passat mes de juny de 2007 i està previst que finalitzin la propera tardor.
 
Visita a les obres del parc d’Igualada
 
A les 16.00 hores, el secretari general del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, es desplaçarà a Igualada, on s’estan fent obres de reforma i ampliació del parc de bombers.
 
El secretari estarà acompanyat per la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendi i Salvaments,Olga Lanau, l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, el director dels serveis territorials del departament a la Catalunya Central, Carles Llusà i el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Pasqual Gámez, entre d’altres autoritats.
 
Les obres del parc de Bombers, amb una inversió de 2.425.608,36 euros, van començar el passat 18 d’octubre de 2007 i es preveu que estiguin acabades el proper mes d’octubre.

Cerdanyola del Vallès, 20 de febrer de 2008
13.15 hores

11:00|.Parc de Bombers de Lleida (c. Victòria de Kent, s/n)|Lleida (El Segrià)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, visitarà els treballs de construcció de la nova seu de la Regió d’Emergències de Lleida així com les del parc de Bombers de la ciutat. En acabar la visita, cap a les 11.45 hores, el secretari general i la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau,  presentaran el balanç d’actuacions dels Bombers de la Generalitat en roda de premsa al mateix parc de Bombers de Lleida.