Sala de premsa

Presentació dels Contractes Programa per a reforçar els serveis socials d'ajuntaments i consells comarcals de Lleida

query_builder   25 juliol 2016 11:26

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació dels Contractes Programa per a reforçar els serveis socials d'ajuntaments i consells comarcals de Lleida

El secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, presentarà aquesta tarda el contingut dels contractes programa 2016-2019 en matèria de serveis socials entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i els ens locals de les comarques de Lleida.
 
Els contractes programa suposen un compromís quadriennal del Departament que permet planificar la prestació dels serveis socials adreçats a col·lectius com ara famílies amb infants a càrrec, gent gran, infants i adolescents, persones amb discapacitat, amb malaltia mental, amb problemes de drogodependències, afectades pel VIH/Sida o persones immigrades, entre altres.
 
Acompanyaran el secretari durant la presentació el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i el director territorial del Departament a Lleida, Joan Santacana.

18:15|Presentació dels acords del Contracte Programa 206-2019 a les comarques de Lleida.Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (Segrià)

El secretari d'Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, presentarà els acords del Contracte Programa 206-2019 a les comarques de Lleida.