Sala de premsa

La Generalitat i el Govern Balear creen la Comissió Illes Balears-Catalunya sobre Economia i Hisenda

query_builder   25 juliol 2016 18:32

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat i el Govern Balear creen la Comissió Illes Balears-Catalunya sobre Economia i Hisenda

Demà dimarts, 26 de juliol, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern Balear, Catalina Cladera, constituiran la Comissió Illes Balears-Catalunya sobre Economia i Hisenda. L’objectiu d’aquest nou òrgan bilateral és treballar conjuntament per potenciar l’eficiència d’ambdues administracions públiques en àmbits de les seves respectives competències.
 
A la trobada també assistiran el secretari general del Departament de la Vicepresidència, el d’Economia i el d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Jové, Pere Aragonès i Lluís Salvadó, respectivament; i el director general de Pressuposts i Finançament del Govern Balear, Joan Carrió. També comptarà amb la presència de l’economista i catedràtic de la UPF, Guillem López-Casasnovas, que serà el coordinador de la Comissió.
 
La reunió tindrà lloc a la seu del Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda a Rambla de Catalunya, 19-21, de Barcelona. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran enregistrar imatges a les 18:00h. Tot seguit, s’atendrà als mitjans de comunicació.
 

18:00|El vicepresident Junqueras participa en la Comissió Illes Balears-Catalunya sobre Economia i Hisenda.Departament de Vicepresidència i d'Economia i Hisenda (rbla. Catalunya, 19-21)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern Balear, Catalina Cladera, constituiran la Comissió Illes Balears-Catalunya sobre Economia i Hisenda. L’objectiu d’aquest nou òrgan bilateral és treballar conjuntament per potenciar l’eficiència d’ambdues administracions públiques en àmbits de les seves respectives competències. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran enregistrar imatges a les 18:00h. Tot seguit, s’atendrà als mitjans de comunicació.