Sala de premsa

Salut presenta dades d'activitat assistencial i atenció en drogodependències al 2015 a Catalunya

query_builder   26 juliol 2016 15:08

settings_input_antenna Convocatòria

Salut presenta dades d'activitat assistencial i atenció en drogodependències al 2015 a Catalunya

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, i el subdirector general de Drogodependències del Departament de Salut, Joan Colom, presentaran demà dimecres 27 juliol dades dels inicis de tractament en drogodependències i de les activitats dels centres de la Xarxa d’Atenció a les Drogodependències (XAD). En la roda de premsa s’exposaran dades relacionades amb característiques dels pacients que han demanat tractament als centres de la XAD durant el 2015, així com l’evolució en els darrers anys. També s’exposaran dades assistencials desenvolupades pels diferents centres de la xarxa de drogodependències. La roda de premsa començarà a les 11h a la sala d’actes de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

11:00|Presentació de dades d'activitat assistencial i atenció en drogodependències al 2015 a Catalunya.Agència de Salut Pública de Catalunya (c. Roc Boronat, 81-95)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, i el subdirector general de Drogodependències del Departament de Salut, Joan Colom, presentaran dades dels inicis de tractament en drogodependències i de les activitats dels centres de la Xarxa d’Atenció a les Drogodependències (XAD). En la roda de premsa s’exposaran dades relacionades amb característiques dels pacients que han demanat tractament als centres de la XAD durant el 2015, així com l’evolució en els darrers anys. També s’exposaran dades assistencials desenvolupades pels diferents centres de la xarxa de drogodependències.