Sala de premsa

Visita d'obres al Palau d'Esports de Campclar

query_builder   26 juliol 2016 16:11

settings_input_antenna Convocatòria

Visita d'obres al Palau d'Esports de Campclar

El delegat del Govern, Òscar Peris, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, visitaran aquest dijous, 28 de juliol, les obres de construcció del Palau d’Esports de Campclar. Una de les infraestructures clau dels Jocs de 2017. Els acompanyaran, entre d’altres, el director de Divisió Edificació d’Infraestructures.cat, Josep Farré, el representant territorial de l’Esport, Joan Plana i el tinent d’alcalde i comissionat dels Jocs, Javier Villamayor.
Es recomana l’ús de calçat tancat i còmode.
Per tal de poder veure el material de seguretat necessari, es prega confirmació d’assistència al correu: premsa_tarragona.presidencia@gencat.cat

12:00|Visita d'obres al Palau d'Esports de Campclar.Carrer Riu Siurana s/n (Campclar)|Tarragona (Tarragonès)

El delegat del Govern, Òscar Peris, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, visitaran les obres de construcció del Palau d’Esports de Campclar. Una de les infraestructures clau dels Jocs de 2017. Els acompanyaran, entre d’altres, el director de Divisió Edificació d’Infraestructures.cat, Josep Farré, el representant territorial de l’Esport, Joan Plana i el tinent d’alcalde i comissionat dels Jocs, Javier Villamayor. La visita tindrà lloc, a les 12.00 hores. Acte seguit, a les 12.30 hores aproximadament, s'atendrà els mitjans de comunicació.