Sala de premsa

El Departament de Cultura i l'Obra Social "la Caixa" presenten la sala immersiva de recreació en 3D de la ciutat ibèrica d'Ullastret

query_builder   28 juliol 2016 11:36

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Cultura i l'Obra Social "la Caixa" presenten la sala immersiva de recreació en 3D de la ciutat ibèrica d'Ullastret

Demà, divendres 29 de juliol, a les 11.30 hores, es presenta, al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Ullastret, la sala immersiva on es projecta la reconstrucció de la ciutat ibèrica en 3D. Es tracta d’un nou espai interpretatiu on el visitant podrà viure l’experiència de recórrer els carrers d’una ciutat de fa més de 2.000 anys.
 
La sala, que s’obrirà al públic dissabte 30 de juliol, s’ha concebut com un espai on veure, en grup, la reconstrucció de la ciutat ibèrica en 3D i s’ha inspirat en l’innovador concepte magic box, un format que permet mostrar projectes de noves tecnologies a tots els públics i de forma col·lectiva. Aquesta actuació forma part del programa Patrimoni en Acció, que impulsen conjuntament el Departament de Cultura i l’Obra Social “la Caixa” pel foment de l’ús i el coneixement del patrimoni cultural català.
 
Presentaran el projecte el director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona, Francesc Ten; el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Josep Blanch, i el director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Josep Manel Rueda.
 

11:30|Presentació de 3D Ullastret.Museu d'Arqueologia de Catalunya-Ullastret (Afores, s/n. Puig de Sant Andreu)|Ullastret (Baix Empordà)

El director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona, Francesc Ten, presentarà la sala immersiva de la recreació en 3D de la ciutat ibèrica d’Ullastret.