Sala de premsa

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, presideix la 7a edició de la Fórmula Student Spain

query_builder   26 agost 2016 12:47

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, presideix la 7a edició de la Fórmula Student Spain

 
 
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, presidirà aquest diumenge, 28 d’agost, a partir de les 12 hores, la prova final de la 7a edició de la Fórmula Student Spain, que se celebra al Circuit de Barcelona-Catalunya. Enguany prendran part en la Fórmula Student Spain 1.750 estudiants d’enginyeria procedents de 14 països i repartits en 70 equips.
 
La Fórmula Student Spain és una competició en la qual equips d’estudiants d’enginyeria treballen durant un any en el disseny i construcció d’un monoplaça de competició en condicions que simulen la realitat –és a dir, aplicació de coneixements i solucions d’automoció, gestió d’equips humans, gestió econòmica del projecte i comunicació i màrketing, entre d’altres aspectes-. L’objectiu és que els futurs enginyers posin en pràctica els coneixements adquirits en els estudis i puguin també aportar la seva creativitat, innovació i alternatives al sector de l’automoció. Des del dia 25 fins al 28 d’agost, els 70 equips participants avaluaran els seus prototipus en diferents proves, que culminaran amb la prova Endurance del diumenge i que permetran determinar els equips guanyadors.
 
Els 70 equips participants en l’edició d’enguany procedeixen d’universitats d’Alemanya, Suïssa, Israel, Romania, República Txeca, Itàlia, França, Bèlgica, Holanda, Estònia, Polònia, Regne Unit, Àustria i Espanya, i presentaran els seus monoplaces, que seran tant elèctrics com de combustió interna. La Fórmula Student Spain està organitzada per la Societat de Tècnics de l’Automoció i compta amb el suport tant de la Generalitat com de les principals empreses del sector de l’automòbil.
 
A l’acte també hi assistiran l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil, el president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, i el president de la Societat de Tècnics de l’Automoció, Francesc González.