Sala de premsa

Junqueras visita les instal·lacions de l'empresa SEAT a Martorell

query_builder   29 agost 2016 18:17

settings_input_antenna Convocatòria

Junqueras visita les instal·lacions de l'empresa SEAT a Martorell

El proper dimecres, 31 d’agost, a les 10.00 hores, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, visitarà les instal·lacions de l’empresa SEAT a Martorell. El vicepresident es reunirà amb el president executiu de SEAT, Luca de Meo, i farà un recorregut pels tallers i instal·lacions de la companyia. També es reunirà amb els representants sindicals dels treballadors.
 
Durant la visita, el vicepresident estarà acompanyat pel delegat de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar; el secretari d’Economia, Pere Aragonès, i la directora general d’Anàlisi Econòmica, Natàlia Mas-Guix.
 
La visita a les instal·lacions no serà oberta als mitjans de comunicació, però a les 13.00 hores Oriol Junqueras farà una atenció a mitjans acreditats a l’Edifici Corporatiu de SEAT (Autovia A-2, km 585, accés Nord).
 
Per tramitar l’acreditació, els mitjans interessats hauran de contactar amb Isabel Jiménez, a través del telèfon 93 708 53 69, o bé enviant un correu electrònic a l’adreça isabel.jimenez@seat.es.

13:00|El vicepresident Junqueras visita les instal·lacions de SEAT.Edifici Corporatiu de SEAT (autovia A-2, km 585, accés Nord)|Martorell (Baix Llobregat)

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, visitarà les instal·lacions de l’empresa SEAT a Martorell. L'acompanyaran el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, el secretari d’Economia, Pere Aragonès, i la directora general d’Anàlisi Econòmica, Natàlia Mas-Guix.