Sala de premsa

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya celebra el seu 20è aniversari

query_builder   30 agost 2016 12:03

settings_input_antenna Convocatòria

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya celebra el seu 20è aniversari

La consellera Serret presidirà l’acte el mateix dia que es compleixen els 20 anys de la seva  inauguració
 
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, i actual presidenta del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), presidirà aquest dijous, 1 de setembre, a les 18h, a Solsona, l’acte institucional de celebració del 20è aniversari del CTFC. 
 
El CTFC s’ha convertit en una entitat posicionada en l’àmbit internacional, sobretot a la zona del Mediterrani, on està considerada un referent en recerca i transferència en temes relacionats amb el sector forestal i el medi natural.
 
El Centre compta en aquests moments amb una plantilla de prop d’un centenar de persones, entre investigadors, tècnics i personal de suport.  Va néixer l’any 1996 en forma de consorci i actualment està participat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Consell Comarcal del Solsonès, la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i  la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.
 

18:00|La consellera Serret presideix el 20è aniversari del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.CTFC (crta. de Sant Llorenç de Morunys, km.2)|Solsona (Solsonès)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret presidirà l’acte institucional de celebració del 20è aniversari del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC). L'acompanyaran la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, la directora general de Forests, Montse Barniol, i el director dels SSTT de la Catalunya Central, Ramon Lletjós.