Sala de premsa

El president de la Generalitat farà demà una visita al Port de Barcelona

query_builder   1 setembre 2016 14:20

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat farà demà una visita al Port de Barcelona

  • Prèviament, el cap de l’Executiu es reunirà amb el Consell d’Administració i els Comitès Executiu i de Direcció del Port
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, visitarà demà, divendres 2 de setembre, el Port de Barcelona.
 
El cap de l’Executiu arribarà a les instal·lacions portuàries a les 17 hores, on serà rebut pel president i pel director general del Port de Barcelona, Sixte Cambra i José Alberto Carbonell, respectivament. També hi serà present el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar.
 
El president i la resta d’autoritats es traslladaran a l’interior del World Trade Center per mantenir una reunió amb els membres del Consell d’Administració i dels Comitès Executiu i de Direcció de l’organisme. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici.
 
Tot seguit, el cap de l'Executiu i la resta d’autoritats faran una visita en vaixell pel Port de Barcelona per veure les instal·lacions des de l’aigua (les terminals de creuers, de granels sòlids, de contenidors i de vehicles i el moll de l'Energia).
 
 
Nota: Per motius logístics, els mitjans no podran accedir al vaixell amb el qual el president farà la visita. L’ACN i TV3 faran pool de la visita. TV3 posarà a disposició de la resta de mitjans les imatges del recorregut a través de Collserola (Contacte: Producció d’Informatius - 93 499 96.00) i l’ACN distribuirà les fotografies a través del següent enllaç: http://pool.acn.cat
El Gabinet de premsa del president també enviarà fotografies després de la visita.

17:00|Visita al Port de Barcelona.World Trade Center . Edifci Nord, 1a planta|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, visitarà el Port de Barcelona. El cap de l’Executiu serà rebut pel president i pel director general del Port de Barcelona, Sixte Cambra i José Alberto Carbonell, respectivament. També hi serà present el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar.
En arribar, les resta d’autoritats es traslladaran a l’interior del World Trade Center per mantenir una reunió amb els membres del Consell d’Administració i dels Comitès Executiu i de Direcció de l’organisme. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. Tot seguit, el cap de l'Executiu i la resta d’autoritats faran una visita en vaixell pel Port de Barcelona per veure les instal·lacions des de l’aigua.
 
Nota: Per motius logístics, els mitjans no podran accedir al vaixell amb el qual el president farà la visita. L’ACN i TV3 faran pool de la visita. TV3 posarà a disposició de la resta de mitjans les imatges del recorregut a través de Collserola, a partir de les 20 hores (Contacte: Producció d’Informatius - 93 499 96.00) i l’ACN distribuirà les fotografies a través del següent enllaç: http://pool.acn.cat
El Gabinet de premsa del president també enviarà fotografies després de la visita.