Sala de premsa

El president Puigdemont inaugura diumenge a Tortosa el Centre de Tecnificació de Rem

El cap de l'Executiu també participarà en la processó de la Mare de Déu de la Cinta

query_builder   2 setembre 2016 15:51

settings_input_antenna Convocatòria

El president Puigdemont inaugura diumenge a Tortosa el Centre de Tecnificació de Rem

El cap de l'Executiu també participarà en la processó de la Mare de Déu de la Cinta

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurarà diumenge vinent, 4 de setembre, a les 17.30 hores, el Centre de Tecnificació de Rem de Tortosa, un equipament que té per objectiu potenciar la formació d’esportistes d’alt nivell i consolidar aquesta ciutat com un pol d’atracció del rem al territori.
 
Carles Puigdemont farà un recorregut per les instal·lacions del centre, acompanyat de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés; el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el president del Club de Rem  Tortosa, Josep Maria Chavarría.
 
A continuació, tindran lloc els parlaments institucionals, a càrrec del president del Club de Rem Tortosa, de l’alcalde i del president Puigdemont. I, en acabat, es descobrirà una placa inaugural.
 
El mateix diumenge, a partir de les 19.30 hores, el cap del Govern participarà, també a Tortosa, en la processó de la Mare de Déu de la Cinta, amb motiu de les festes en honor de la patrona de la ciutat. La processó sortirà de la catedral i farà un recorregut pels carrers del municipi

17:30|Inauguració del Centre de Tecnificació de Rem.Centre de Tecnificació de Rem (ctra. Vella de Tortosa a Amposta, s/n)|Tortosa (Baix Ebre)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurarà el Centre de Tecnificació de Rem de Tortosa, un equipament que té per objectiu potenciar la formació d’esportistes d’alt nivell i consolidar aquesta ciutat com un pol d’atracció del rem al territori. Carles Puigdemont farà un recorregut per les instal·lacions del centre, acompanyat de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés; el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el president del Club de Rem  Tortosa, Josep Maria Chavarría. A continuació, tindran lloc els parlaments institucionals, a càrrec del president del Club de Rem Tortosa, de l’alcalde i del president Puigdemont. En acabat, es descobrirà una placa inaugural.