Sala de premsa

La consellera Munté assistirà demà al lliurament dels Premis Literaris 'Homilies d'Organyà'

query_builder   2 setembre 2016 17:52

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Munté assistirà demà al lliurament dels Premis Literaris 'Homilies d'Organyà'

  • L’acte se celebrarà demà, 3 de setembre, a les 21.30 hores, a l’església de Santa Maria d’Organyà (Alt Urgell)
La consellera de la Presidència, Neus Munté, assistirà demà, 3 de setembre, a les 21.30 hores, al lliurament dels Premis Literaris Homilies d’Organyà, que tindrà lloc a l’església de Santa Maria d’aquesta població de l’Alt Urgell.  Els premis s’emmarquen en la XX Fira del Llibre del Pirineu, que se celebra els dies 3, 4 i 5 de setembre. La consellera lliurarà el guardó en la categoria de Narració Literària i, a continuació, tancarà l’acte amb un parlament.
 
Prèviament, a les 20.35 hores, Munté visitarà l’Ajuntament, on serà rebuda per l’alcalde del municipi, Celestí Vilà; per l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives; per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i pel president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, així com per altres alcaldes de la comarca i membres del consistori municipal, i on signarà el Llibre d'Honor.

21:30|La consellera Munté visita l'Ajuntament d'Organyà i lliura els Premis Literaris 'Homilies d'Organyà'.Església de Santa Maria|Organyà (Alt Urgell)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, participarà en el lliurament dels Premis Literaris Homilies d'Organyà. Prèviament, a les 20.35 hores, visitarà l'Ajuntament d'Organyà.