Sala de premsa

El president Puigdemont inaugurarà demà, dimecres, el curs 2016-2017 del sistema universitari català

query_builder   6 setembre 2016 13:39

settings_input_antenna Convocatòria

El president Puigdemont inaugurarà demà, dimecres, el curs 2016-2017 del sistema universitari català

  • La cerimònia se celebrarà al Paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona
  • En el decurs de l’acte, es lliuraran també les distincions Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària
 
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurarà, acompanyat del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, el curs 2016-2017 del sistema universitari català. L’acte se celebrarà demà dimecres, 7 de setembre, a les 10.30 hores, al Paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB).
 
L’acte s’iniciarà amb la benvinguda del rector de la UB, Dídac Ramírez i, tot seguit, la secretària general d’aquest centre universitari, Isabel Miralles, llegirà la Memòria de la UB corresponent al curs anterior. A continuació, la catedràtica de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut Amàlia Lafuente pronunciarà la lliçó inaugural, sota el títol “Medicina i literatura, una parella de fet”.
 
Un cop finalitzada la conferència, es lliuraran, d’una banda, les medalles de la UB al professorat i al personal d’administració i serveis jubilats durant el curs 2015-2016; i, de l’altra, les distincions Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària, que atorga la Generalitat de Catalunya, i que enguany reconeixen a tres professores i quatre projectes universitaris.
 
Després del lliurament d’aquests guardons, hi haurà la intervenció del president en funcions del Consell Social de la UB, Joan Coromines, i del rector de la UB. El president Puigdemont clourà l’acte amb el seu parlament, i el cor de la universitat amfitriona interpretarà com a colofó el Gaudeamus Igitur.
 

10:30|Inauguració del curs universitari 2016-2017.Paranimf de la Universitat de Barcelona |Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurarà, acompanyat del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, el curs 2016-2017 del sistema universitari català. L’acte s’iniciarà amb la benvinguda del rector de la UB, Dídac Ramírez i, tot seguit, la secretària general d’aquest centre universitari, Isabel Miralles, llegirà la Memòria de la UB corresponent al curs anterior. A continuació, la catedràtica de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut Amàlia Lafuente pronunciarà la lliçó inaugural, sota el títol “Medicina i literatura, una parella de fet”. Un cop finalitzada la conferència, es lliuraran les medalles de la UB al professorat i al personal d’administració i serveis jubilats durant el curs 2015-2016 i les distincions Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària. Després del lliurament, hi haurà la intervenció del president en funcions del Consell Social de la UB, Joan Coromines, i del rector de la UB. El president Puigdemont clourà l’acte amb el seu parlament.