Sala de premsa

Presentació de les noves rutes de l'aerolínia Norwegian

query_builder   6 setembre 2016 11:51

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de les noves rutes de l'aerolínia Norwegian

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, participarà demà dimecres, 7 de setembre, en la presentació de les noves rutes de l’aerolínia Norwegian des de l’aeroport de Barcelona-El Prat.
 
La presentació tindrà lloc a les 13 hores a la Sala Catalunya de la Terminal 2. A l’acte participaran també el conseller delegat de Norwegian, Bjørn Kjos; la directora de l’aeroport, Sonia Corrochano; el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i el director de la Cambra de Comerç de Barcelona, Xavier Carbonell.
 
El punt de trobada dels mitjans serà l’escultura del cavall de Botero a la Terminal 2, a les 12.30 hores.
 
Preguem als mitjans de comunicació interessats a cobrir l’acte que confirmin la seva assistència abans de les 14 hores d’avui dimarts al correu electrònic premsa@aena.es

13:00|El conseller Rull assisteix a la presentació de les noves rutes de Norwegian.Sala Catalunya. Terminal 2 de l'aeroport de Barcelona-El Prat|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, participarà en la presentació de les noves rutes de l’aerolínia Norwegian.