Sala de premsa

Signatura del conveni de col·laboració entre la Direcció General de Joventut i la Fundació Universitat de Girona

L'acte tindrà lloc demà, 8 de setembre, a les 12 hores

query_builder   7 setembre 2016 13:55

settings_input_antenna Convocatòria

Signatura del conveni de col·laboració entre la Direcció General de Joventut i la Fundació Universitat de Girona

L'acte tindrà lloc demà, 8 de setembre, a les 12 hores

 
Demà, dijous 8 de setembre, se celebrarà la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació i la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, per a la col·laboració en l’organització del Congrés Internacional XXIX Seminari Interuniversitari de Pedagogia Social: Pedagogia Social, Joventut i Transformacions Socials. Aquest congrés, organitzat per la Universitat de Girona i la Sociedad Iberoamericana de Pedagogía Social (SIPS), tindrà lloc del 14 al 16 de setembre a l’Auditori Palau de Congressos de Girona.
 
A l’acte hi assistiran la directora general de Joventut, Marta Vilalta, i el director general de la Fundació Universitat de Girona: innovació i formació, Joaquim Velayos.

12:00|Conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat de Girona.Sala de Juntes de l'Edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic (c. Pic de Peguera, 15)|Girona (Gironès)

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, signarà un conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat de Girona per contribuir a l'organització del Congrés Internacional XXIX Seminari Interuniversitari de Pedagogia Social, Joventut i Transformacions Socials.