Sala de premsa

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona signen el Contracte Programa per a reforçar els serveis socials de la ciutat

query_builder   9 setembre 2016 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona signen el Contracte Programa per a reforçar els serveis socials de la ciutat

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presentaran dilluns el contingut del Contracte Programa 2016-2019 en matèria de serveis socials entre el Departament i l’Ajuntament.
 
Aquest compromís quadriennal de la Generalitat amb el món local permet planificar coordinadament la prestació dels serveis socials adreçats a col·lectius com ara famílies amb infants a càrrec, gent gran, infants i adolescents, persones amb discapacitat, amb malaltia mental, amb problemes de drogodependències, afectades pel VIH/Sida o persones immigrades, entre altres.
 
Acompanyaran la consellera i l’alcaldessa durant la presentació el secretari d’Afers Socials i Famílies del Departament, Francesc Iglesies, i la tercera tinent d’Alcaldia i regidora de Drets Socials de l’Ajuntament, Laia Ortiz.

11:00|La consellera Bassa presenta el Contracte Programa amb l'Ajuntament de Barcelona.Ajuntament de Barcelona (pl. Sant Jaume, 2)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presentaran el Contracte Programa en matèria de serveis socials entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'Ajuntament de Barcelona.