Sala de premsa

El conseller Romeva presidirà demà la reunió anual del Consell de les Comunitats Catalanes a l'Exterior

query_builder   8 setembre 2016 16:53

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Romeva presidirà demà la reunió anual del Consell de les Comunitats Catalanes a l'Exterior

El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, acompanyat del Secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Jordi Solé, presidirà demà divendres, 9 de setembre, la trobada anual del Consell de les Comunitats Catalanes a l’Exterior. L’acte tindrà lloc a les 16.00h a la Sala Tàpies del Palau de la Generalitat

El Consell de les Comunitats Catalanes a l’Exterior és un òrgan d’assessorament i de participació de les comunitats catalanes a l’exterior oficialment reconegudes pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Hi participen les 141 comunitats catalanes de l’exterior a través d’11 representants -de les comunitats d’Europa, Amèrica, Àsia i Oceania-, representants dels Departaments d’Afers Exteriors, Treball, Governació i Salut, partits polítics amb representació parlamentària i diferents institucions catalanes amb competències en àmbits d’interès.
 
Aquesta trobada anual, organitzada per la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, permet posar en relleu les principals actuacions executades des de la darrera reunió i intercanviar opinions amb els representants dels casals per tal d’adaptar les polítiques del Govern en aquest àmbit a les necessitats de la Catalunya Exterior.
 
El conseller Romeva oferirà una breu atenció als mitjans a les 15.45h, abans de començar la reunió. Els mitjans audiovisual podran accedir a la sala els primers minuts per agafar imatges de la trobada. Els mitjans interessats en assistir-hi han d’acreditar-se prèviament per accedir al recinte. Cal enviar un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat on hi consti el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, el mitjà per al qual treballen i si són redactors, fotògrafs, càmeres o personal tècnic. Només es tramitaran les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.
 

15:45|El conseller Romeva presideix la reunió anual del Consell de les Comunitats Catalanes a l'Exterior.Sala Tàpies del Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, acompanyat del Secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Jordi Solé, presidirà la trobada anual del Consell de les Comunitats Catalanes a l’Exterior.