Sala de premsa

Dilluns 12 de setembre a les 09.30 h a la C-251, punt quilomètric 1,7, en una rotonda entre Granollers i Cardedeu (sota de la C-352)

El Servei Català de Trànsit coordina a Catalunya una campanya de control d'ús dels sistemes de seguretat passiva d'abast europeu

query_builder   9 setembre 2016 10:18

settings_input_antenna Convocatòria

El Servei Català de Trànsit coordina a Catalunya una campanya de control d'ús dels sistemes de seguretat passiva d'abast europeu

 
El Servei Català de Trànsit (SCT) coordinarà la setmana que ve, entre dilluns 12 de setembre i diumenge 18, una campanya policial de controls intensius d’ús de sistemes de seguretat passiva. Aquesta estratègia operativa per controlar l’ús de cinturó (tant per part del conductor com de l’acompanyant i dels ocupants dels seients posteriors), casc i SRI a les carreteres i carrers de Catalunya és d’abast territorial europeu i està impulsada per l’Organització Internacional de Policies de Trànsit (TISPOL). L’SCT s’hi ha adherit i la coordina amb Mossos d’Esquadra i Policies Locals.
 
Els mitjans de comunicació podran gravar imatges d’un control de seguretat passiva el proper dilluns 12 de setembre a les 09.30 h del matí a la C-251, punt quilomètric 1,7, en una rotonda entre Granollers i Cardedeu (sota la C-352). El cap de l’àrea Regional de Trànsit de Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra, el sotsinspector Joan Costa, farà declaracions.
 
IMPORTANT: Es demana confirmació d’assistència a l’adreça premsasct@gencat.cat.