Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugura el curs de l'Escola del Treball del Ripollès

query_builder   12 setembre 2016 14:33

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugura el curs de l'Escola del Treball del Ripollès

 
La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugurarà demà el curs acadèmic 2016-17 de l’Escola del Treball del Ripollès de la Fundació Eduard Soler, acte en què oferirà la lliçó magistral. A la inauguració, que tindrà lloc a partir de les 19h a Ripoll a la seu de la Fundació, també hi assistiran el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Josep Polanco.
 
A banda de la intervenció de la consellera Meritxell Ruiz, els parlaments inaugurals comptaran amb la participació del president de la Fundació Eduard Soler, Ramon Vilardell, qui durà a terme la benvinguda i la cloenda de l’acte, la de l’alcalde de Ripoll i vicepresident d’aquesta Fundació, Jordi Munell, i la del director de Formació de l’entitat, Josep Maria Casals.
 
  
12 de setembre de 2016

19:00|La consellera Ruiz inaugura el curs de l'Escola del Treball del Ripollès.Escola del Treball del Ripollès (av. Eduard Soler, 1)|Ripoll (Ripollès)

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugurarà el curs de l'Escola del Treball del Ripollès. També hi assistirà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.