Sala de premsa

El conseller Baiget pronuncia una conferència en el Fòrum Empresarial del Llobregat

query_builder   13 setembre 2016 12:40

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baiget pronuncia una conferència en el Fòrum Empresarial del Llobregat

 

  • Demà, a les 9:00 hores, a l’Hotel Porta Fira Santos (Plaça Europa, 45. L’Hospitalet de Llobregat)
Demà dimecres, a les 09:00 hores, el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, pronunciarà una conferència en el Fòrum Empresarial del Llobregat que es celebra a l’Hotel Porta Fira Santos (Plaça Europa, 45. L’Hospitalet de Llobregat). El conseller estarà acompanyat pel primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Fran Belver, i pel president del Fòrum, Manuel Rosillo. En acabar la intervenció del conseller tindrà lloc un col·loqui.
 
El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat que reuneix de manera estable empresaris i directius a favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat. 

09:00|El conseller Baiget pronuncia una conferència al Fòrum Empresarial del Llobregat.Hotel Porta Fira Santos (pl. Europa, 45)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, pronunciarà una conferència al Fòrum Empresarial del Llobregat. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar.