Sala de premsa

La consellera Meritxell Borràs presideix el consell d'alcaldes d'Osona

query_builder   13 setembre 2016 13:50

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Meritxell Borràs presideix el consell d'alcaldes d'Osona

  • La titular de Governació presentarà als alcaldes el procés de debat GovernsLocals.cat, que ha de servir per definir les bases de l’Administració local del futur
  • La consellera atendrà els mitjans de comunicació abans de la reunió
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà demà, dijous, 14 de setembre, el consell d’alcaldes de la comarca d’Osona, que tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal, a les 19 hores.
 
En aquest consell d’alcaldes, la consellera Borràs farà la primera presentació, adreçada als càrrecs electes locals, del procés de debat GovernsLocals.cat, que té com a objectiu elaborar les bases de les lleis que han de regir el futur dels governs locals de Catalunya.
 
La consellera atendrà els mitjans de comunicació abans de la reunió, a les 18.45 hores, aproximadament.

18:45|La consellera Meritxell Borràs presideix el consell d'alcaldes d'Osona.Consell Comarcal d'Osona. Edifici "el Sucre" (c. Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5)|Vic (Osona)

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà el consell d’alcaldes de la comarca d’Osona i presentarà el procés de debat GovernsLocals.cat.