Sala de premsa

La consellera Meritxell Borràs presideix el Consell d'Alcaldes del Priorat

query_builder   15 setembre 2016 15:04

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Meritxell Borràs presideix el Consell d'Alcaldes del Priorat

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà demà, divendres, 16 de setembre, el Consell d’Alcaldes de la comarca del Priorat, que tindrà lloc a les 12.45 hores, a la seu del Consell Comarcal del Priorat. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona,  Òscar Peris; el secretari d’Administracions Locals, Joaquim Ferrer; i el director territorial de Governació a Tarragona, Baptista Capell.
 
En aquest consell d’alcaldes, la consellera Borràs farà la segona presentació, adreçada als càrrecs electes locals, del procés de debat GovernsLocals.cat, que té com a objectiu elaborar les bases de les lleis que han de regir el futur dels governs locals de Catalunya.
 
La consellera atendrà els mitjans de comunicació abans de la reunió, a les 12.30 hores, aproximadament.
 
Visita a Falset i Bellmunt del Priorat
 
Abans de la presentació del procés de debat GovernsLocals.cat, a les 11.00 hores, la consellera de Governació, visitarà l’Ajuntament de Falset, on es reunirà amb l’alcalde de la població, Jaume Domènech. En aquest municipi, també visitarà les dependències de l’Arxiu Comarcal del Priorat i el Castell del Vi.
 
A la tarda, a les 16 hores, Borràs es traslladarà a l’Ajuntament de Bellmunt del Priorat, on es reunirà amb l'alcalde Josep M. Torné, i visitarà el Museu de les Mines.

12:30|La consellera Meritxell Borràs presideix el Consell d'alcaldes del Priorat.Consell Comarcal del Priorat (pl. de la Quartera, 1)|Falset (Priorat)

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà el Consell d’Alcaldes de la comarca del Priorat i presentarà el procés de debat GovernsLocals.cat. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; el secretari d’Administracions Locals, Joaquim Ferrer; i el director territorial de Governació a Tarragona, Baptista Capell.