Sala de premsa

El conseller Baiget inaugura demà el Saló Expohogar tardor 2016

query_builder   16 setembre 2016 10:44

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baiget inaugura demà el Saló Expohogar tardor 2016


  • L’acte començarà a les 11:00 hores al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona - Palau 2 (accés pel carrer Lleida)

Demà, a dissabte a les 11:00 hores, el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà el Saló Expohogar 2016 al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona (Palau 2, accés pel carrer Lleida). Entre d’altres autoritats, també hi participaran en la inauguració el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, i el director del Saló, Josep Alcaraz.
 
Entre el 17 i el 20 de setembre, més de 200 expositors presentaran en la 56a edició d'Expohogar les darreres novetats en decoració i interiorisme, ornaments nadalencs, objectes de regal, bijuteria i complements de moda així com joies i rellotges d'alta gamma, reunits en el sector BCNJoya que ha doblat el nombre d'expositors respecte a l'edició de 2015.
 
A l’edició d’Expohogar d’enguany el Departament d'Ensenyament presentarà el projecte d’emprenedoria artística TALENT-ART, adreçat als estudiants d’FP d’arts plàstiques i disseny amb l’objectiu de poder aconseguir fer de la seva vocació una professió amb futur. TALENT-ART permetrà als alumnes d’aquests cicles formatius crear productes ceràmics utilitaris i de consum, així com aplicacions gràfiques sobre producte ceràmic per a museus o institucions. A Expohogar es presenten peces d’altres projectes realitzats amb finalitats similars.

11:00|El conseller Baiget inaugura el Saló Expohogar tardor 2016.Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona - Palau 2 (accés pel carrer Lleida)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà el Saló Expohogar 2016.