Sala de premsa

Dissabte 17 de setembre a les 11.00 hores

Inauguració demà del nou parc de Bombers voluntaris de Sant Vicenç dels Horts

query_builder   16 setembre 2016 12:34

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració demà del nou parc de Bombers voluntaris de Sant Vicenç dels Horts

  • L’acte el presidiran el vicepresident del Govern de la Generalitat, Oriol Junqueras, el conseller d’Interior, Jordi Jané i l’alcaldessa, Maite Aymerich
 
El vicepresident del Govern de la Generalitat, Oriol Junqueras, el conseller d’Interior, Jordi Jané, i l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, inauguraran demà dissabte, dia 17 de setembre, a partir de les 11.00h, el nou parc de Bombers voluntaris d’aquesta localitat del Baix Llobregat. A l’acte també hi assistiran el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), Juli Gendrau, el subdirector general operatiu dels Bombers de la Generalitat, Albert Vilanova, i el cap del parc de Bombers de Sant Vicenç dels Horts, Mariano Cruz.
 
Després de descobrir una placa commemorativa, les autoritats faran una visita a l’edifici i a les dependències exteriors del parc de Bombers i posteriorment presenciaran un exercici d’excarceració de víctimes d’accident de trànsit que faran els Bombers del mateix parc. Després de l’acte, hi haurà jornada de portes obertes per a totes aquelles persones que vulguin visitar la nova instal·lació, ubicada a la cruïlla dels carrers Sant Joan i Masia de can Coll.
 

11:00|El vicepresident inaugura el nou parc de Bombers voluntaris de Sant Vicenç dels Horts .Parc de Bombers voluntaris (c. de Sant Joan amb c. de Masia de Can Coll)|Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat)

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras; el conseller d’Interior, Jordi Jané, i l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, inauguraran el nou parc de Bombers voluntaris d’aquesta localitat.