Sala de premsa

El conseller Rull inaugura la nova variant de Calldetenes i el nou enllaç de l'eix Transversal a Sant Julià de Vilatorta

query_builder   16 setembre 2016 14:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Rull inaugura la nova variant de Calldetenes i el nou enllaç de l'eix Transversal a Sant Julià de Vilatorta

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, inaugurarà demà dissabte, 17 de setembre, el nou accés de l’eix Transversal a Sant Julià de Vilatorta (Osona) i la nova variant de l’N-141d a Calldetenes, que entraran en servei aquest dissabte.
A les 10.00 hores el conseller, l’alcalde de Sant Joan de Vilatorta, Joan Carles Rodríguez i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, inauguraran el nou accés a l’eix Transversal a Sant Julià de Vilatorta.
 
El punt de trobada serà al pont de l’eix de la carretera de Vilalleons al municipi de Sant Joan de Vilatorta (Ctra. BV-5202, km1,9). S’atendrà als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, a les 10.45 hores, el conseller Rull, juntament amb l’alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, inaugurarà la nova variant de la N-141d al seu pas per Calldetenes.
 
L’atenció a mitjans tindrà lloc a rotonda 2 de la variant, al Serrat de l’Aragall (s’adjunta plànol)

1  

Imatges

Plànol situació. Calldetenes

Plànol situació. Calldetenes 1858

10.00 | El conseller Rull inaugura la nova variant de Calldetenes i el nou enllaç a l'eix Transversal a Sant Julià de Vilatorta

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, inaugurarà el nou accés de l’eix Transversal a Sant Julià de Vilatorta i la nova variant de l’N-141d a Calldetenes.

  • 10:00|Nou accés de l'eix Transversal.Pont de l'eix de la carretera de Vilalleons (ctra. BV-5202, km 1,9)|Sant Julià de Vilatorta (Osona)

    Inauguració del nou accés de l’eix Transversal a Sant Julià de Vilatorta.

  • 10:45|Inauguració nova variant de l'N-141d .Rotonda 2 de la variant de Calldetenes (Serrat de l'Aragall)|Calldetenes (Osona)

    Inauguració de la nova variant de l’N-141d a Calldetenes.