Sala de premsa

La consellera Serret inaugura oficialment el curs 2016-2017 de les Escoles Agràries de Catalunya

query_builder   21 setembre 2016 15:14

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Serret inaugura oficialment el curs 2016-2017 de les Escoles Agràries de Catalunya

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, inaugurarà de forma oficial el curs 2016-2017 de les Escoles Agràries de Catalunya. En aquest acte, que tindrà lloc divendres, 23 de setembre, a les 11.30 hores a l’Escola Agrària de Monells (Baix Empordà),  la consellera farà valoracions i  explicarà les novetats previstes per a aquest nou curs.
 
Enguany, en què l’objectiu és potenciar la formació dels professionals al llarg de la cadena de valor i molt especialment dins la transformació del producte , el DARP ha triat inaugurar el curs des de l’Escola Agrària de Monells,  especialitzada en la indústria agroalimentària.
 
El Departament compta amb 14 escoles agràries situades en diferents punts de Catalunya, amb un ventall molt ampli i divers de cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, així com cursos més específics destinats a la formació permanent dels professionals agraris.
 
L’atenció als mitjans es farà un cop finalitzada la visita a les instal·lacions de l’Escola.

11:30|La consellera Serret inaugura del curs escolar 2016-2017 de les Escoles Agràries de Catalunya.Escola Agrària de l'Empordà. Finca Camps i Armet|Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, inaugurarà el curs escolar  2016-2017 de les Escoles Agràries de Catalunya. També hi assistirà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.