Sala de premsa

La consellera Meritxell Borràs presideix el Consell d'Alcaldes de la Garrotxa

query_builder   21 setembre 2016 15:22

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Meritxell Borràs presideix el Consell d'Alcaldes de la Garrotxa

  • La titular de Governació presentarà als alcaldes el procés de debat GovernsLocals.cat, que ha de servir per definir les bases de l’Administració local del futur
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà demà, dijous, 22 de setembre, el Consell d’Alcaldes de la comarca de la Garrotxa, que tindrà lloc a les 19.00 hores, a la seu del Consell Comarcal de la Garrotxa, a Olot. L’acompanyarà el director territorial de Governació a Girona, Raül Morales.
 
La consellera Borràs farà, en aquest Consell d’Alcaldes, la tercera presentació, adreçada als càrrecs electes locals, del procés de debat GovernsLocals.cat, que té com a objectiu elaborar les bases de les lleis que han de regir el futur dels governs locals de Catalunya.
 
La consellera atendrà els mitjans de comunicació abans de la reunió, a les 18.45 hores, aproximadament.

19:00|La consellera Borràs presideix el Consell d'Alcaldes de la Garrotxa.Consell Comarcal de la Garrotxa (av. Onze de Setembre, 22)|Olot (Garrotxa)

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà  el Consell d’Alcaldes de la comarca de la Garrotxa. L’acompanyarà el director territorial de Governació a Girona, Raül Morales.