Sala de premsa

Presentació del nou projecte cultural i turístic de la Ruta dels Ibers

query_builder   23 setembre 2016 11:59

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del nou projecte cultural i turístic de la Ruta dels Ibers

El proper dimarts, 27 de setembre, es presentaran les noves propostes turístiques i culturals a l’entorn de la Ruta dels Ibers, una iniciativa del Museu d’Arqueologia de Catalunya per donar a conèixer la gran riquesa patrimonial dels jaciments ibers de Catalunya. Entre els projectes que es presentaran, pensats per millorar el coneixement i la qualitat de la visita, destaquen els paquets d'experiències turístiques, d'un a tres dies, i el projecte editorial de guies a càrrec de destacats periodistes i escriptors del sector cultural. 
 
La presentació de la nova proposta 'Escapa't a la Ruta dels Ibers!' s'emmarca en la celebració del 16è Cap de Setmana Ibèric, que tindrà lloc dissabte 1 i diumenge 2 d'octubre arreu de Catalunya i durant el qual els jaciments ibers obriran les portes gratuïtament i programaran una setantena d'activitats per gaudir del patrimoni arqueològic català.
 
La presentació, que tindrà lloc a les 11 hores al jaciment ibèric de Puig Castellar, a Santa Coloma de Gramenet, anirà a càrrec del director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Àlex Susanna; del director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Josep Manuel Rueda, i de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon. Prèviament, Ramon Sagués, director del Museu Torre Balldovina acompanyarà la visita al jaciment.
 
Es posa a disposició dels assistents un autocar que sortirà del Museu Torre Balldovina (Pl. Pau Casals, s/n. Santa Coloma de Gramenet) a les 10.15 h. Es prega confirmació al correu electrònic: trade.acdpc@gencat.cat
 

11:00|Ruta dels Ibers.Jaciment ibèric de Puig Castellar|Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)

El director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Àlex Susanna, presentarà les noves propostes turístiques i culturals a l’entorn de la Ruta dels Ibers.