Sala de premsa

El Museu d'Arqueologia de Catalunya presenta l'exposició "El vi grec. De l'antiguitat als cellers catalans actuals"

query_builder   28 setembre 2016 13:02

settings_input_antenna Convocatòria

El Museu d'Arqueologia de Catalunya presenta l'exposició "El vi grec. De l'antiguitat als cellers catalans actuals"

Demà, dijous 29 de setembre, a les 17.30 hores, el Museu d’Arqueologia de Catalunya presenta als mitjans la nova exposició temporal “El vi grec. De l’antiguitat als cellers catalans actuals”, que mostra les similituds i diferències que hi ha entre la cultura antiga i l’actual, i com les arrels de la vitivinicultura catalana, amb cellers de prestigi internacional, s’arrelen en la civilització grega.
 
Faran la presentació el director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Àlex Susanna; el director del Museu d'Arqueologia de Catalunya, Josep Manuel Rueda, i el comissari de la mostra, Xavier Aquilué, que oferirà una visita comentada.
 
A les 19 hores tindrà lloc l’acte inaugural, a càrrec del director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Jusèp Boya, i de Josep Manuel Rueda. La inauguració comptarà també amb les intervencions de Josep Roca, cofundador del Celler de Can Roca, i de Sara Pérez, enòloga i empresària, que parlaran de les connexions del vi del món clàssic i el vi actual.
 
L’acte serà presentat i conduït pel periodista i presentador Marcel Gorgori i comptarà amb la participació d’en Rafel Faixedas i Carles Xuriguera, del programa Glops de TV3.

17:30|Exposició temporal 'El vi grec. De l'antiguitat als cellers catalans actuals'.Museu d'Arqueologia de Catalunya - Barcelona (pg de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc)|Barcelona (Barcelonès)

El director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Àlex Susanna; i el director del Museu d'Arqueologia de Catalunya, Josep Manuel Rueda, presentaran la nova exposició temporal 'El vi grec. De l’antiguitat als cellers catalans actuals'.