Sala de premsa

Turisme

La Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona constitueixen la comissió sobre la taxa turística

query_builder   28 setembre 2016 14:10

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona constitueixen la comissió sobre la taxa turística

El Departament d’Empresa i Coneixement, representat pel seu secretari general, Xavier Gibert, i pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, i l’Ajuntament de Barcelona, representat pel tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, i el regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, constituiran demà la comissió sobre la taxa turística. La trobada entre les dues administracions començarà a les 17:00 hores a la seu del consistori (Sala Tinents d’Alcalde. Plaça Sant Jaume, 1).
 
Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de l’inici de la reunió i en acabar, al voltant de les 18:30 hores, hi haurà una atenció a mitjans.
 

17:00|La Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona constitueixen la comissió sobre la taxa turística.Ajuntament de Barcelona. Sala Tinents d'Alcalde (Plaça Sant Jaume, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general d'Empresa i Coneixement, Xavier Gibert; i el secretari d'Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, juntament amb el tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni; i el regidor d'Empresa i Turisme, Agustí Colom, constituiran la comissió sobre la taxa turística. Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de l’inici de la reunió i en acabar, al voltant de les 18:30 hores, hi haurà una atenció a mitjans.