Sala de premsa

La consellera Munté presideix demà la presentació del Centre d'Innovació i Desenvolupament Infermer

query_builder   29 setembre 2016 15:58

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Munté presideix demà la presentació del Centre d'Innovació i Desenvolupament Infermer

Serà a les 12 hores al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, presidirà, demà, divendres 30 de setembre, a les 12 hores, la presentació del Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer. A l’acte, també hi assistirà el president del Col·legi d’Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), Albert Tort, la vicepresidenta del COIB, Glòria Jodar, i la directora del Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer, Sol Muñoz.  
 
El Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer neix com un espai de foment per a promoure la innovació infermera en l’entorn sanitari, empresarial i social i afavorir un canvi cultural dins la professió.

12:00|La consellera Munté presideix la presentació del Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer.Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (c. de Pujades, 350)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, presidirà la presentació del Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer. A l’acte, també hi assistirà el president del Col·legi d’Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), Albert Tort, la vicepresidenta del COIB, Glòria Jodar, i la directora del Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer, Sol Muñoz.