Sala de premsa

El Consell Escolar de Catalunya presenta Ara és demà, el debat participatiu pel futur model de l'educació del país

query_builder   29 setembre 2016 17:31

settings_input_antenna Convocatòria

El Consell Escolar de Catalunya presenta Ara és demà, el debat participatiu pel futur model de l'educació del país

 
  • A la presentació hi intervindran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz
 
 
El Consell Escolar de Catalunya (CEC) presentarà dilluns vinent el debat participatiu Ara és demà, sobre el futur model de l'educació a Catalunya. A la presentació hi intervindran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el president del Consell Escolar de Catalunya, Lluís Font. L’acte tindrà lloc a partir de les 19h al Palau de la Generalitat. Acompanyaran la consellera la secretària general, M. Jesús Mier, i el secretari de Polítiques Educatives, Antoni Llobet.
 
Durant l’acte, que clourà el president Puigdemont i començarà amb la benvinguda de la consellera Ruiz, el catedràtic de la UPF i expert de la UNESCO, Francesc Pedró, pronunciarà la conferència “Els debats sobre el futur de l’educació: una perspectiva internacional”. Per la seva banda, el president del Consell Escolar de Catalunya exposarà els objectius i les actuacions que es desenvoluparan durant aquest curs amb motiu del debat.
 
El debat Ara és demà és un encàrrec de la consellera d’Ensenyament al CEC, que és l’organisme en què hi ha representats els diversos sectors de la comunitat educativa. Comptarà amb un debat inicial de cinc ponències que elaboraran experts en educació, a partir de les quals es realitzarà un treball que es tancarà el maig de 2017 amb un informe final. L’objectiu és donar resposta als principals reptes del sistema educatiu i avançar en qualitat i equitat per afavorir l’èxit de tot l’alumnat.
 
  
29 de setembre de 2016