Sala de premsa

ENERGIA

El conseller Baiget inaugurarà demà la 6a edició d'Expoelectric, on es veurà per primera vegada l'e-Casa

query_builder   30 setembre 2016 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baiget inaugurarà demà la 6a edició d'Expoelectric, on es veurà per primera vegada l'e-Casa

·        La instal·lació és una forma innovadora per mostrar i divulgar el paradigma d’habitatge altament eficient i la seva vinculació amb el vehicle elèctric.
 
El conseller  d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, inaugurarà demà, a les 10.00 hores, la 6a edició d’Expoelectric, l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics i híbrids endollables del sud d’Europa. Expoelectric se celebra al Passeig Lluís Companys, al costat de l’Arc de Triomf, i convertirà un any més Barcelona en la capital europea de la mobilitat sostenible i Catalunya en un referent  en el sector.
 
En aquesta edició, el conseller visitarà l’e-Casa, un projecte innovador per mostrar i divulgar el nou paradigma d’habitatge altament eficient en el qual el vehicle elèctric ja no és només un mitjà de transport, sinó que esdevé un element integrat a la llar i capaç de subministrar energia per a l’ús domèstic. Baiget també farà una visita pels diferents expositors que participen a Expoelectric i hi aporten les principals novetats del sector de la mobilitat elèctrica. L’edició d’enguany també comptarà amb activitats lúdiques i divulgatives entorn als vehicles de zero emissions i la tecnologia que els envolten, que culminaran el diumenge al matí amb la celebració de l’e-Concert.
 
L’acte inaugural comptarà també amb la presència de la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, del Diputat Delegat de l’Àrea de Medi Ambient i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent,  i del president del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Miquel Darnés.
 
Els mitjans interessats en assistir a l’acte inaugural cal que s’acreditin a través del correu electrònic jardi@arenalia.com o cortiz@arenalia.com o el telèfon 93 232 00 44.

10:00|El conseller Baiget inaugura la 6a edició d'Expoelectric.Pg. de Lluís Companys|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, inaugurarà la 6a edició d’Expoelectric, on es veurà per primera vegada l’e-Casa.