Sala de premsa

El conseller de Cultura assisteix a la presentació de la programació de la 19a Fira Mediterrània de Manresa

query_builder   3 octubre 2016 13:41

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura assisteix a la presentació de la programació de la 19a Fira Mediterrània de Manresa

El conseller de Cultura, Santi Vila, assistirà demà, dimarts 4 d’octubre, a la roda de premsa de presentació de la programació de la 19a Fira Mediterrània de Manresa.
 
La presentació tindrà lloc a partir de les 13 hores, a la sala d’actes de la seu del Departament de Cultura, al Palau Marc de Barcelona. També hi participarà el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig.
 
La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d'espectacles que es mou en dos àmbits principals: la cultura popular i les músiques del món. Enguany se celebrarà entre els dies 6 i 9 d’octubre.  
 

13:00|El conseller Vila assisteix a la presentació de la programació de la 19a Fira Mediterrània de Manresa.Palau Marc. Sala d'actes. (La Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Santi Vila, asisistirà a la presentació de la programació de la 19a Fira Mediterrània de Manresa. També serà present a la roda de premsa el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig.