Sala de premsa

El conseller Comín es reunirà amb la Taula del Tercer Sector

query_builder   3 octubre 2016 17:08

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Comín es reunirà amb la Taula del Tercer Sector

El conseller de Salut, Antoni Comín, es reunirà aquest dimarts, a la tarda, amb una delegació de la Junta Directiva de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. La trobada es farà al Departament de Salut (trav. de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria). A les 17.00 hores es farà un mut i, tot seguit, el conseller Antoni Comín i el president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa, atendran els mitjans de comunicació.

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya és una organització constituïda l’any 2003 per les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. En formen part 35 federacions i agrupacions que representen més de 3.000 entitats no lucratives que treballen per la inclusió i la cohesió social.

17:00|El conseller Comín es reuneix amb la Taula del Tercer Sector.Departament de Salut (trav. de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Antoni Comín, es reunirà amb una delegació de la Junta Directiva de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. La trobada es farà al Departament de Salut. A les 17.00 hores es farà un mut i, tot seguit, el conseller Antoni Comín i el president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa, atendran els mitjans de comunicació.