Sala de premsa

El president Puigdemont clourà, dissabte vinent, la XVIII Assemblea de l'Associació Catalana de Municipis

query_builder   6 octubre 2016 12:48

settings_input_antenna Convocatòria

El president Puigdemont clourà, dissabte vinent, la XVIII Assemblea de l'Associació Catalana de Municipis

 

·        En el decurs de l’acte es commemoraran també els 35 anys de la fundació d’aquesta entitat municipalista
 
·        Prèviament al matí, la consellera Borràs inaugurarà aquesta reunió, on s’aprovaran les conclusions de la Convenció municipalista sobre el futur del món local
 
 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, clourà dissabte vinent, 8 d’octubre, a les 13.00 hores, la XVIII Assemblea de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que se celebrarà al Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat. En el decurs de l’acte es  commemoraran també els 35 anys de la fundació d’aquesta entitat municipalista.  
 
La sessió de cloenda s’iniciarà amb la projecció d’un vídeo commemoratiu, i, tot seguit, tindran lloc els parlaments del president de l’ACM, Miquel Buch, i del president Puigdemont. Un cop finalitzats els discursos, a l’exterior del recinte es farà una fotografia oficial amb els participants a l’Assemblea.
 
Prop de 200 càrrecs electes participaran en aquesta XVIII Assemblea de l’ACM, en el decurs de la qual es farà balanç de l’últim any de govern i s’aprovaran les conclusions de la “Convenció Municipalista, el futur del món local”. Aquesta Convenció ha estat un procés de reflexió política, tècnica i intel·lectual sobre les bases de la nova governança local catalana en el marc de la construcció d’un nou Estat.
 
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, haurà estat l’encarregada d’inaugurar l’Assemblea al matí, a les 10.00 h, acompanyada de l’alcalde de Cornellà, Antoni Balmón.
 
L’acte de cloenda comptarà també amb l’assistència del conseller d’Interior, Jordi Jané, i del director d’Agbar, Albert Martínez Lacambra. 
 
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir informativament aquest acte, cal que confirmin l’assistència a l’adreça de correu premsa@acm.cat o trucant al telèfon 650.45.43.12
 

13:00|Cloenda de la XVIII Assamblea de l'Associació Catalana de Municipis.Museu de les Aigües (ctra. de Sant Boi, 4-6)|Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, clourà la XVIII Assemblea de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). En el decurs de l’acte es commemoraran també els 35 anys de la fundació d’aquesta entitat municipalista. La cloenda s’iniciarà amb la projecció d’un vídeo commemoratiu, i, tot seguit, tindran lloc els parlaments del president de l’ACM, Miquel Buch, i del president Puigdemont. Un cop finalitzats els discursos, a l’exterior del recinte es farà una fotografia oficial amb els participants a l’Assamblea. A més del president, hi seran presents, per part del Govern, el conseller d'Interior, Jordi Jané; el secretari general del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Francesc Esteve; el director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, Agustí Colomines, i el delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar.
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir informativament aquest acte, cal que confirmin l’assistència a l’adreça de correu premsa@acm.cat o trucant al telèfon 650.45.43.12