Sala de premsa

iCERCA presenta un programa pioner en la igualtat de gènere en l'entorn de la recerca

query_builder   6 octubre 2016 13:22

settings_input_antenna Convocatòria

iCERCA presenta un programa pioner en la igualtat de gènere en l'entorn de la recerca

La Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (iCERCA) organitza l’acte Eines per evitar la parcialitat en la contractació. Igualtat de gènere en l’entorn de la recerca, que tindrà lloc demà al CCCB.
 
En el marc de la sessió es presentarà un programa per a la igualtat de gènere en l’entorn de la recerca, pioner a escala europea. En aquest sentit, es divulgarà el vídeo Recruitment Bias in Research Institutes, elaborat per iCERCA per mostrar alguns biaixos de gènere en els processos de selecció d’investigadores i que pretén ser una eina de referència per millorar la presa de decisions en els panells de selecció.
 
Prendran part en l’acte de presentació el director d’iCERCA, Lluís Rovira, i les investigadores del Centre de Regulació Genòmica (CRG), Mara Dierssen i Isabelle Vernós.

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria de Premsa

Convocatòria de Premsa
PDF | 60

12:30|Presentació d'un programa pioner en la igualtat de gènere en l'entorn de la recerca.Sala Raval del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (c. de Montalegre, 5)|Barcelona (Barcelonès)

El director d’iCERCA, Lluís Rovira, prendrà part en l’acte de presentació 'Eines per evitar la parcialitat en la contractació. Igualtat de gènere en l’entorn de la recerca'.