Sala de premsa

El president de la Generalitat inaugurarà demà la 20a edició de la fira Cavatast a Sant Sadurní d'Anoia

query_builder   6 octubre 2016 13:21

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat inaugurarà demà la 20a edició de la fira Cavatast a Sant Sadurní d'Anoia

  • La mostra compta enguany amb una cinquantena d’elaboradors de cava i d’empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, inaugurarà demà, divendres 7 d’octubre, la 20a edició del Cavatast, la fira de degustació de caves i gastronomia que se celebra anualment a Sant Sadurní d’Anoia.
 
A les 19 hores, el cap de l’Executiu arribarà a l’Ajuntament del municipi, on farà una visita institucional. Després de saludar a l’alcaldessa, Maria Rossell, i a la resta de membres del consistori, Puigdemont signarà el llibre d’honor al Saló de Plens.
 
Seguidament, les autoritats es traslladaran a l’edifici del Centre d'Interpretació del Cava, la Fassina, per iniciar l’acte inaugural de la fira. Hi haurà parlaments del regidor de Comerç i Turisme de Sant Sadurní, Josep Subirana; de la cuinera Ada Parellada; de l’alcaldessa i del president, que farà el discurs de cloenda.
 
En acabar, el president i la resta de la comitiva es desplaçaran a peu fins al punt d’inici de la fira Cavatast, a partir del qual iniciaran un recorregut per conèixer els diferents expositors que enguany ofereixen els seus productes en la mostra.
 
La 20a edició del Cavatast, que aquest any es torna a ubicar al tram central de la Rambla de la Generalitat, comptarà amb una cinquantena d'elaboradors de cava i d'empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata. En total, se serviran més de 42.300 degustacions de cava i més de 22.000 degustacions gastronòmiques als milers de visitants que la fira rebrà durant els tres dies que dura.
 
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir la inauguració de la Fira, caldrà que confirmin prèviament la seva assistència enviant un correu electrònic a natalia.rubio@giny.cat
 

19:00|Inauguració de la 20a edició del Cavatast.Ajuntament (Plaça Ajuntament, 1)|Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, inaugurarà la 20a edició del Cavatast, la fira de degustació de caves i gastronomia que se celebra anualment a Sant Sadurní d’Anoia. En arribar, el cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament, on signarà el llibre d’honor. Seguidament, a la Fassina, el Centre d'Interpretació del Cava, es farà l’acte inaugural. Hi intervindran el regidor de Comerç i Turisme de Sant Sadurní, Josep Subirana; la cuinera Ada Parellada; l’alcaldessa, Maria Rosell, i el president. En acabar, les autoritats es desplaçaran a peu fins al punt d’inici de la fira Cavatast, a partir del qual iniciaran un recorregut per conèixer els diferents expositors d'enguany.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir la inauguració de la Fira, caldrà que confirmin prèviament la seva assistència enviant un correu electrònic a natalia.rubio@giny.cat