Sala de premsa

La consellera Munté presideix demà la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

query_builder   6 octubre 2016 15:04

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Munté presideix demà la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

L’acte que tindrà lloc a la plaça Universitat de Barcelona comptarà amb l’assistència del conseller de Salut
 
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, presidirà, demà, divendres 7 d’octubre, a les 13 hores a la plaça Universitat de Barcelona l’acte de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, que organitza el Fòrum Salut Mental. Per part del Govern, també hi assistirà el conseller de Salut, Antoni Comín, i el secretari d’Afers Socials i Familiars, Francesc Iglesias.
 
La consellera Munté i el conseller Comín realitzaran uns breus parlaments i després es farà lectura d’un manifest a càrrec de la periodista Lídia Heredia. Aquest any, el Dia Mundial de la Salut Mental se celebra sota el lema “Fem visible el que és invisible”. Des del Govern, s’impulsa el Pla integral d’Atenció a les persones amb trastorn mental i addicions que implica diferents departaments i presideix la consellera Munté.
 

13:00|La consellera Munté presideix la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental .Plaça Universitat |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, presidirà l’acte de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, que organitza el Fòrum Salut Mental. Per part del Govern, també hi assistirà el conseller de Salut, Antoni Comín, i el secretari d’Afers Socials i Familiars, Francesc Iglesias.