Sala de premsa

La consellera Meritxell Borràs inaugurarà demà dissabte la Fira Rehabilita

query_builder   7 octubre 2016 13:51

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Meritxell Borràs inaugurarà demà dissabte la Fira Rehabilita

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, inaugurarà demà dissabte, a les 11:00, la Fira de la Rehabilitació organitzada pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona amb el suport de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’Institut Català de l’Energia i l’Institut Català del Sòl, entre d’altres entitats.
La fira, que s’inaugurarà dissabte i que es podrà visitar durant tot el cap de setmana al passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc de Triomf), ofereix un ampli ventall d’informacions per als ciutadans amb l’objectiu d’informar-los de com rehabilitar casa seva i i fer-la més eficient energèticament.
 
Entre d’altres, la fira inclourà espais per assessorar tècnicament als ciutadans en aquest àmbit per part de tècnics de l’Agència de l'Habitatge de Catalunya, l’ Institut Català d'Energia, l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i el Gremi Empresarial d'Ascensors de Catalunya. La mostra, a més, inclourà activitats i tallers didàctics per a tots els públics.
 
La Fira Rehabilita s’emmarca en la Setmana de la Rehabilitació, celebrada del 3 al 9 d’octubre, i clou tot un programa d’activitats que han tingut lloc a Barcelona i a d’altres ciutats de Catalunya.
 
A les 11:00, la consellera Borràs oferirà una breu atenció als mitjans abans de començar la visita inaugural a la fira.

11:00| La consellera Borràs inauguració la Fira 'Rehabilita'.Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, inaugurarà la Fira de la Rehabilitació. La fira està organitzada pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona amb el suport de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’Institut Català de l’Energia i l’Institut Català del Sòl, entre d’altres entitats. La fira ofereix un ampli ventall d’informacions per als ciutadans amb l’objectiu d’informar-los de com rehabilitar casa seva i i fer-la més eficient energèticament. A les 11:00, la consellera Borràs oferirà una breu atenció als mitjans abans de començar la visita inaugural a la fira.