Sala de premsa

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, lliurarà diumenge el Títol de 16è Torronaire d'honor de la XXVIII Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra

query_builder   7 octubre 2016 16:13

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, lliurarà diumenge el Títol de 16è Torronaire d'honor de la XXVIII Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra

                           
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, presidirà aquest diumenge, 9 d’octubre, l’acte de lliurament del Títol de 16è Torronaire d’honor de la 28ena edició de la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra. L’acte comptarà també amb la participació de l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, i amb la presència de l’alcaldessa de Tàrrega i vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, i del director dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, Octavi Miarnau, entre d’altres autoritats. Prèviament a l’acte, el conseller Baiget farà una passejada per diferents estands de la fira i signarà el llibre d’honor a l’estand de l’Ajuntament.
 
El lliurament del títol de Torronaire d’Honor és l’acte central de la Fira del Torró i de la Xocolata  a la Pedra, que se celebra des del 1988, amb la voluntat de crear un mercat dedicat al torró. La bona acollida que va tenir la iniciativa va animar als organitzadors a obrir la participació a altres sectors i l’any següent va tenir lloc la primera edició de la fira, que ha esdevingut una cita obligada dins el calendari firal de les Terres de Lleida.
 

12:30|El conseller Baiget lliura el Títol de 16è Torronaire d'honor de la XXVIII Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra.Pavelló DFiral Agramunt (pl. de l'Església 1)|Agramunt (Urgell)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, lliurarà el Títol de 16è Torronaire d’honor de la XXVIII Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra.