Sala de premsa

Catalunya es promociona a Singapur de la mà dels Minyons de Terrassa

query_builder   11 octubre 2016 18:53

settings_input_antenna Convocatòria

Catalunya es promociona a Singapur de la mà dels Minyons de Terrassa


  • Coincidint amb la celebració de la fira ITB Àsia, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) organitza una setmana catalana a Singapur per donar a conèixer Catalunya com a destinació turística.
 
El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i del president de la colla castellera dels Minyons de Terrassa, Cesc Poch, presentaran la setmana catalana a Singapur avui, a les 18.00 hores, a la seu del local dels Minyons de Terrassa.
 
Organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, la setmana catalana a Singapur tindrà lloc del 19 al 21 d’octubre, coincidint amb la fira ITB Àsia. Amb l’objectiu de donar a conèixer Catalunya com a destinació turística, una delegació de la colla castellera dels Minyons de Terrassa viatjarà fins el país asiàtic, on per primera vegada es podran veure les construccions castelleres, símbol de la cultura catalana i Patrimoni Cultural Immaterial declarat per la UNESCO.

18:00|El conseller Baiget presenta la setmana catalana a Singapur.Local dels Minyons de Terrassa (c. del Teatre 4)|Terrassa (Vallès Occidental)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i del president de la colla castellera dels Minyons de Terrassa, Cesc Poch, presentaran la setmana catalana a Singapur.