Sala de premsa

La consellera Meritxell Borràs visita els habitatges de l'antiga caserna de la guàrdia civil a Olesa que es destinaran a lloguer social

L'atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc al bloc 1 del Grup de Santa Oliva I, a les 10.30 hores

query_builder   14 octubre 2016 15:02

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Meritxell Borràs visita els habitatges de l'antiga caserna de la guàrdia civil a Olesa que es destinaran a lloguer social

L'atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc al bloc 1 del Grup de Santa Oliva I, a les 10.30 hores

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, visitarà el proper dilluns, 17 d’octubre, l’edifici de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil a Olesa de Montserrat, que l’Agència d’Habitatge de Catalunya rehabilitarà per destinar-lo a un ús social. L’acompanyarà el regidor d’Habitatge de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Jordi Martínez; la regidora dels Serveis Socials, Georgina Muñoz; el director de Promoció de l’Habitatge, Albert Toledo, i el director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge, Jordi Sanuy.
 
L’atenció als mitjans tindrà lloc al bloc 1 del Grup de Santa Oliva I, a les 10.30 hores. La titular de Governació explicarà el procés de recuperació de l’edifici que permetrà destinar 16 habitatges per a lloguer social.
 
Les obres de rehabilitació de l’edifici, en desús des del 2007, es faran en dues fases i inclouran l’adequació de l’interior dels habitatges, la substitució de les instal·lacions generals i la reparació i millora dels espais comuns, entre d’altres actuacions.

1  

Imatges

Mapa Grup Santa Oliva I - Olesa de Montserrat

Mapa Grup Santa Oliva I - Olesa de Montserrat 33

10:30|La consellera Borràs visita els habitatges de l'antiga caserna de la guàrdia civil a Olesa que es destinaran a lloguer social.Bloc 1 del Grup de Santa Oliva I|Olesa de Montserrat (Baix Llobregat)

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, visitarà l’edifici de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil a Olesa de Montserrat, que l’Agència d’Habitatge de Catalunya rehabilitarà per destinar-lo a un ús social. L’acompanyarà el regidor d’Habitatge de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Jordi Martínez; la regidora dels Serveis Socials, Georgina Muñoz; el director de Promoció de l’Habitatge, Albert Toledo, i el director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge, Jordi Sanuy.
 
La titular de Governació explicarà el procés de recuperació de l’edifici que permetrà destinar 16 habitatges per a lloguer social. L’atenció als mitjans tindrà lloc al bloc 1 del grup de Santa Oliva, a les 10.30 hores.