Sala de premsa

Lliurament del V Premi IDECE per fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre

query_builder   17 octubre 2016 11:37

settings_input_antenna Convocatòria

Lliurament del V Premi IDECE per fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre

  • L’IDECE premia quatre treballs de recerca i crèdit de síntesi entre l’alumnat dels centres de secundària de les quatre comarques
L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) ha organitzat la 5a edició del Premi IDECE, que serà lliurat el proper dimarts, 18 d’octubre, amb l’objectiu de fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre, que premia la qualitat dels treballs de recerca i crèdit de síntesi/projecte dels cicles formatius de grau superior, que versin sobre estudis relatius al desenvolupament integral de les comarques de l’Ebre.
 
És un premi que pretén reconèixer la creativitat i l’esforç dels alumnes i els guardons consisteixen en una aportació econòmica: 1r. premi de 1.500 €; el 2n. de 1.000 €, el 3r. de 700 € i el 4t. de 500 €; a més de la publicació al web www.idece.cat i la possibilitat de publicar en paper el treball que hagi obtingut el primer premi.
 
Els guardonats d’aquesta edició, en què s’hi han presentat un total de 24 treballs de l’alumnat dels centres de secundària ebrencs, rebran els premis en l’acte que tindrà lloc a les 18.00 hores a la seu de l’IDECE (av. Generalitat, 116) de Tortosa.

18:00|Lliurament V Premi IDECE.Seu IDECE (av. Generalitat, 116)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, lliurarà els guardons de la 5a edició dels Premis IDECE al foment de la projecció de les comarques ebrenques. L'acompanyarà el director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Joan Martín.