Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugura les IV Jornades TIC i Educació

query_builder   20 octubre 2016 14:27

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugura les IV Jornades TIC i Educació

 
La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugurarà demà divendres les IV Jornades TIC i Educació. Serà a partir de les 17:30h a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. Acompanyaran a la consellera durant la inauguració el degà de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG; Josep M. Serra, el director associat d’mSchools, Albert Forn; el cap de Polítiques Educatives de la UNESCO, Francesc Pedró; i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Josep Polanco.
 
Les jornades se celebraran demà i fins dissabte al migdia i tindran com a temàtica principal l’aprenentatge mòbil. La conferència inaugural serà a càrrec del cap de Polítiques Educatives de la UNESCO, Francesc Pedró, sota el títol Tendències internacionals en aprenentatge mòbil. Dissabte, s’inclouran tallers al voltant de temàtiques com la robòtica, la gamificació, el Mobile History Maps, les aplicacions per a mòbils o els nodes, entre d’altres.

17:30|La consellera Ruiz inaugura les IV Jornades TIC/Educació.Facultat d'Educació i Psicologia. UdG (pl. Sant Domènec, 3)|Girona (Gironès)

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugurarà les IV Jornades TIC i Educació.