Sala de premsa

El conseller Baiget inaugura les XV Jornades Gresol

Demà, a les 09:00 hores a l'Hotel Gran Palas de La Pineda (Carrer de la Sèquia Major, Platja de la Pineda – Vila-seca)

query_builder   25 octubre 2016 12:34

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baiget inaugura les XV Jornades Gresol

Demà, a les 09:00 hores a l'Hotel Gran Palas de La Pineda (Carrer de la Sèquia Major, Platja de la Pineda – Vila-seca)

 

 

Demà, a les 09:00 hores, el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, inaugurarà la XV edició de les Jornades Gresol. Organitzat per la Fundació Gresol, aquest esdeveniment és un punt de trobada anual entre empresaris i personalitats rellevants dins l’àmbit polític, econòmic, social i cultural. A banda dels responsables de la Fundació Gresol, acompanyaran al conseller, l’alcalde de Vila-seca i president de la diputació de Tarragona, Josep Poblet; el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i la directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement, Carme Mansilla, entre d’altres autoritats. 

 

Sota el lema ‘Reptes i estratègies empresarials per a nous temps’, la XV Jornada Gresol comptarà amb diferents ponències i taules rodones que abordaran qüestions com les previsions econòmiques per a les empreses, les noves tendències en marketing o les vies per enfortir el turisme. Entre els ponents participants s’inclouen el director general de turisme de la Generalitat, Octavi Bono, o l’exconseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

 
 

09:00|El conseller Baiget inaugura la XV edició de les Jornades Gresol.Hotel Gran Palas de La Pineda. Platja de la Pineda (c. de la Sèquia Major)|Vila-seca (Tarragonès)

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, inaugurarà la XV edició de les Jornades Gresol. Organitzat per la Fundació Gresol, aquest esdeveniment és un punt de trobada anual entre empresaris i personalitats rellevants dins l’àmbit polític, econòmic, social i cultural. A la inauguració també assistirà el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris.